Grattis Sofia!

Imorgon fyller Sofia 18 år! Vi grattar denna störtsköna Miimo-tjej massvis på födelsedagen (I förskott...!). Sofia har varit med ända från början. Hon är en fantastiskt härlig brud med båda fötterna på jorden. We like!


En bild med lite miimofolk från spring. Lånad från Ellinor (i vit kavaj på bilden), som arbetar på Miimo SHT-avdelningen. Besök hennes grymma blogg för lite inspiration :)
 


TILLBAKABLICK




Liten sneekpeek från gårdagen. Tagen med vanlig digitalkamera, de riktiga fotona kommer upp så småningom efter redigering och urval. 
Samtliga kläder, skor, väskor och asseccoarer är från Miimo Second Hand Trend, och allt säljs imorgon. Be there!  


               

Miimosht goes high fashion!



Inte nog med
att vi från MiimoSht fick chansen att vara med och visa upp vad vi jobbar och brinner för under Spring Inspiration, så har en jättehärlig tjej vid namn Emilia hört av sig till oss som sysslar med foto. Vi är så välsignade! Detta har lett till att vi idag har haft en helskön dag med fyra av modellerna från modevisningen och har fotat i olika miljöer runt Munksjön med kläderna, som kommer att säljas på lördag mellan kl. 10-14. Korten blev väldigt bra och vi är imponerade. Det ser riktigt proffsigt ut!

Vi  är alla inspirerade och supernöjda med resultatet av bilderna. Några utvalda bilder kommer att tryckas upp som stora affischer på avdelningen. Det är så härligt och underbart att allt flyter på så bra och att vi har så kul! Alla i gruppen känner  verkligen att vi hittat rätt och funnit något vi  brinner för. Men för att detta ska fortsätta vill vi så gärna att vårt arbete ska växa och att andra människor runt omkring ska uppmärksamma det vi gör och vilja vara med och engagera sig för en bättre värld! Om det gäller att skänka grejer, stryka kläder, fota eller mixa musik så är man välkommen att joina vår grupp. Det känns bara så otroligt att vi vuxit från att göra modevisningar på Mullsjö miljödag till att ha en egen ungdomsavdelning. Nu har vi verkligen en reell möjlighet att lyckas att bygga den skolan vi drömmer om i Sudan.

Dagen har i vilket fall som helst varit väldigt underhållande, då vi som vanligt hade sjukt kul tillsammans och med modellerna när vi fotade. Efter fotningen har vi fixat inför lördag. Det kommer bli så sjukt bra, glöm inte att komma!! För att se några smakprov av dagens fotning är det bara att kika på Emilias blogg: www.beliza.blogg.se

Och för att slutligen bli lite filsofisk innan läggdags, kom ihåg, det är aldrig försent att börja göra skillnad. Vi pratade idag om hur trötta vi var på att bara hänga i högstadiet och inte att göra något speciellt. Miimo har fått oss alla att leva upp så mycket och känna att man tillför världen något viktigt samtidigt som vi gör något vi tycker är sjukt roligt. Du har också chansen, ta den och gör något av dina gåvor!

 Lördag 10-14!!!
/ Miimosht

PREPARATIONS

Nu är det mycket som händer på Miimo! Idag hade vi vår vanliga arbetsdag. Det var massor att göra! Efter 3 timmars stenhårt arbete kan vi fastställa en sak:

NI VILL INTE MISSA LÖRDAGEN!

Vi har prismärkt otroligt snygga plagg för både killar och tjejer. Till exempel är det kavaj-explotion på tjejavdelningen, med kavajer och tunna jackor i alla former, skärningar och färger. Vi har också extremt mycket skor. Vi prismärkte ett 20tal glasögon både med och utan styrka samt vi ändrade om i butiken och piffade upp med ny inredning och rekvisita.  

Sprid till alla ni känner: Lördag 23 maj - you dont wanna miss it!

En liten extragrej är att vi hade möte med en fotograf idag. Hon hörde av sig och var jätteintresserad att fota för oss, vilket vi självklart tackade ja till. Så på torsdag, kristi himmelfärds dag till ära, ska vi ha en stor Photo Session med några av våra grymma Springmodeller. Bilder kommer!

Ha det underbart!
/Miimo SHT


Blingbling med lite edge. Awsome!



Extremt dålig bild på extremt snygga kläder.


UTFÖRSÄLJNING 23 MAJ

goooddag!

Vi har gooda nyheter till alla er som suktar efter de fantastiska kläderna som miimo sht bidrog med på modeshowen Spring Inspiration  LÖRDAGEN den 23 maj säljer vi allt på Secondhand solåsen (öppningstider: 10-14:00). Avdelningen kommer att fyllas med extra fina saker som ligger och väntar på lagret!!


Vi ses där !

/miimo
second hand trend



FANTABULOUS



Det känns som att gårdagen bara var en dröm, och nu är den över. Men HELT FANTASTISKT blev det. En fulländad kväll som höll måttet rakt igenom. Vi tänkte sitta och se världsvana ut när vår kollektion skulle dyka upp på catwalken, men när det väl gällde brast det. Vi dog lite av stolthet och glädje, en bättre kick får man leta efter!

Vi vill tacka ALLA som gjorde detta möjligt! Kvällen blev helt fantastisk och i och med Spring Inspiration har vi förhoppningsvis lyckats öppna upp folks ögon för second hand-kläder och Miimo!



Här kommer lite bilder, (lånade & tagna av Jeff Pettersson):







'











PRISSÄNKTA BILJETTER!

Nu har priserna sänkts för Spring Inspiration:

Show: 150 kr
Show + Efterfest: 200 kr


Passa på! You don't wanna miss it!

/ Miimo

RSS 2.0